Welcome to a pleasant stay

Welcome to Lysebu, come in! Let us show you around. An unique place for a relaxing night in one of our rooms, for meetings, conferences and dinner parties.

Lysebu trengte en promofilm for å tiltrekke seg flere fritidsgjester via nettsteder som booking.com og hotels.com, samt ha en film på sine egne nettsider.

Skutt på Sony A7s
DJI Phamtom 3 Pro
Klippet i Adobe Premiere Pro CC

Hvem er dette folket?

ByBi er et urbant birøktelag i Oslo som jobber fra, med og for bier, blomster og folk. Den jobben de gjør er av uendelig stor verdi for oss alle… bie-bestanden har i mange år vært i sterk nedgang, og dette er en stor trussel for verden. Enhver birøkter som jobber med bier, gjør en innsats for å redde verden! Dette er en hyllest til dem – og menneskets egentlige beste venn; biene!

Skutt på Sony A7s
DJI Phantom 3 Pro
Klippet i Adobe Premiere CC

Ikke bare honning

Honning er et produkt som påvirkes av hvor biene er, hvilke planter de finner nektar, når man høster og slynger. Visste du at 75% av honningen i butikkene er utenlandske? Støtt norske bier, blomster og birøktere – kjøp norsk honning.

Skutt på Sony A7s med Sigma 70-200mm
Røde NTG2
Jinbei EF-200
Klippet i Adobe Premier CS6

Tøyen – noe er på gang

En stemningsrapport fra Tøyen som er i en spennende utviklingsfase – hvor Entra Eiendom støtter opp om å utvikle bydelen for start-ups og gründere.

Skutt på Sony A7s med Sigma 24-105mm
DJI Phamtom 3
Redigert i Adobe Premiere Pro CC

Braastad Moment No1

En stemningsfilm fra lanseringen av ByBraastad – en cognac myntet på bartendere til bruk i drinkmiksing.

Skutt på Sony A7s
Redigert i Adoeb Premiere Pro CC

Statskog spesialiteter 2015

En promofilm for Statskog sin kampanje om å skape mer bevissthet rundt Statskog sine områder – 5 vinnere ble plukket ut til 5 ulike turer med Tonje.

Skutt på Sony A7s, Sigma 18-35 mm, Merlin Stabilizer. Klippet i Adobe Premier CS6.

Én smak av honning

En portrettfilm av leder i birøktelaget ByBi – Ragna Ribe Jørgensen – og om hvordan status for norsk honning er i dag.

Høstseminaret 2015 – stolthet og fordom

En promofilm for Norsk Kommunikasjonsforenings Høstseminar med tema Stolthet og fordom. Filmen skulle være litt filosofisk og menneskelig, med et blikk til det dramaturgiske i teamet.

EGGS Design – Health

EGGS Design ville vise hvordan de jobbet med prosjekter innen helsesektoren, og hvilke tanker de har om et fremtidig helsenorge. Denne bedriftspresentasjonen viser folkene, prosjektene og sannhetsvitnene som belyser deres arbeid.

Prefall

En promofilm for Prefall – som er et nettsted for å selge og kjøpe vintage klær. Vi har forsøkt å skape en film som får frem en stemning som ressonnerer med nettstedets profil, og som på en subtil måte får frem hovedbudskapet.

Produksjon: Paulsen&Kleiberg
Skutt på Sony FS700
Klippet på Adobe Premier CS6